Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
carolnqye

I Min Tilstand Var Ditt Ivrige Grep For Mye For Meg, Og Da Du Dro Den Til Deg Svinnet Det For Meg Da Jeg Umiddelbart Kjente En Voldsom Orgasme Riste Meg Fra Sans Og Samling.

Nabojenta, del 1


Sa ble hun alvorlig .
Hei sann, den var kjempe hard, er jeg virkelig saaa deilig, altsa, sa hun med en kat liten latter.


Er du klar, sa hun mens hun rotere sakt med hoftene.
Litt til, ba jeg.

Du ma be pent, sa hun og gjorde trutt munn.
Men, forsatte hun, den er ikke lang, Vidar sin er mye lengre, han kan jeg runke med begge hender og suge samtidig, men se her, sier hun og griper rundt med den andre handen, ikke noe a suge pa.Har du ....
Du ser sa rar ut, sa hun.

Weekendtur for to, del 1

Du var allerede pa plass, med handkleet som en romersk minitoga savidt skjulende alle dine feminine attributter. Forst da han la trygt pa ryggen reiste du deg opp, skrevde knelende over ham og styrte ham rutinert inn i den dryppende, varme fitta di.

Var dette min kone, som bod seg frem til fremmede menn som en billig hore? Oppildnet av synet slikket du deg begjarlig rundt munnen og lot langfingeren din finne veien helt ned i den glatte sprekken. Jeg krop innover deg mens lukten av drivende kat fitte rev i nesa, blandet med dufter som minnet om mine egne. Du dro litt pa det, men som vanlig lot du deg overtale av mitt bedende blikk og smil som du visste var reservert for deg. I min tilstand var ditt ivrige grep for mye for meg, og da du dro den til deg svinnet det for meg da jeg umiddelbart kjente en voldsom orgasme riste meg fra sans og samling. Et ertelystent blikk fra deg fortalte meg at hensikten var oppnadd, og jeg kjente den gode folelsen som bare du kunne frembringe bre seg i kroppen min.Et pling fra heisen brot stemningen, og vi gikk ut, du med badekapen pa plass og jeg rett bak med handkleet strategisk plassert over armen foran meg. Under ditt forskende blikk svulmet det litt etter litt opp, slik at det glattet seg ut og glansen kom tilsyne under den lett tilbaketrukkede forhuden. Ridende opp og ned pa den knallharde staken snudde du deg bedende mot meg og gapte hoyt med tunga lekende over underleppen.

Her skjer alt

Han jeg hadde hatt sex  med i natt!Han reiste seg opp og ba meg bli med inn pa sove rommet! For han ene klemte igjen nesa mi! Sa jeg gjorde som han sa og gikk ut.

Jeg klarte ikke sta stille sa di slapp meg og dro meg over i senga der jeg fikk hand jern og ei trakt i munnen. Jeg gikk med pa alt di skulle gjore med meg.

Mannen hennes visste hvor hun skulle, men han ventet henne ikke hjem pa mange timer. Midt i bakken var det en sving, og her, helt uforberedt, gjorde sykkelen et kast opp i lufta da forhjulet traff en stein. Han jager den ut og inn i henne i et forrykende tempo. Na
om sommeren var den lange loypa som snor seg innover asene gjennvokst av gress, smakratt og villbringebar,
men var fin for terrengsykler og turgaere. Hun mistet kontrollen, ble kastet overende og landet med det ene kneet mot en skarp stein.

En kort fantasi

Han tar pa nytt brystene i hendene, klemmer,
kysser og slikker..
Hun tar tak og drar av han genseren, hmm. lar hendene gli nedover den
velstelte, harde men allikevel myke overkroppen hans. Griper rundt brystene, klemmer, tar
tak i skuldrene og drar blusen og bh stroppene ned.
hardere, ukontrollert . rytmen er ujevn, han kommer... Han boyer seg fram og
kysser henne forsiktig pa munnen, halsen.
Hun beveger seg med sma og bestemte bevegelser. har tar overhand, hardere,
sterkere... han stopper og lofter henne opp, barer henne, sparker opp doren til
soverommet.
Hun kan kjenne den varme saden spre seg, bestemt pa hvor den skal. varmen blir
sterkere, han beveger seg i sma korte bevegelser, for hun ruller han over pa
ryggen, hun setter seg over han, og fullforer etter donningene.....

Hun setter seg skrevende pa fanget hans, de er fulle, ansikt til ansikt,
leppene motes, han knepper forsiktig opp de overste knappene i blusen hennes
river til sa resten av knappene spruter til alle kanter. Mmmm..
***SUKK***

Leppene motes, de suger
til seg all den kjarlighet som finnes der og da. Legger henne forsiktig pa sengen. han legger seg over henne, pa nytt
trenger han seg inn,
Na har han full kontroll, han bestemmer alt. forst rolig og bestemt, sa..Blusen faller pa golvet,
han kysser henne varsomt pa brystene, hendene glir langs rygge, finner bh -
hektene og apner den, tar den av. Hun reiser seg, setter seg pa
golvet, knepper opp buksen hans, drar den av , lar handen gli forsiktig over
penis, den er hard, hun lar den komme frem fra bokseren, tar den forsiktig
mellom hendene, sma myke bevegelser. hun stopper like for han kommer, tar tak i
bokseren og drar den av, han er naken.

(PRO)
No Soup for you

Don't be the product, buy the product!

close
YES, I want to SOUP ●UP for ...