Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
carolnqye

Han Legger Seg Oppa Meg.

Hun heter...

Handen min
glir ned og inn under skjortekanten. Sa kat er jeg. Legger bare handen rolig pa fitta. Vel inne pa rommet glir vi igjen sammen i en het
omfavnelse. Ser opp i ansiktet hennes og ser at det er helt fordreid. Lofter bare sa vidt hendene og
legger dem rundt den deilig dame. Har allerede sett meg mett pa det som
synes med klar pa. Vi blir sittende
litt a smaprate mens vi tommer glassene.

En tur i skogen

Forsiktig tar du den inn, halvveis snur du og lar tungen skrape langs undersiden, til du nar hodet igjen. Du merker at jeg stadig svelger, du er drivende vat, jeg har aldri opplevd maken, jeg drikker saftene dine,, deilig. Lar tungen leke pa undersiden, og opp langs skaftet til du nar hodet. Du lar handen din stryke meg over brystkassen, nedover magen, helt ned til pikke, klare draper pipler ut av det morke rode hodet, det ser ut som om den kan eksplodere, du drar den forsiktig, lar huden rulle opp og ned pa pikkehodet. Lister meg forsiktig rundt hjornet, og frem til dora, apner den forsiktig, du skvetter til og prover og dekke deg til med teppet. Jeg ser du gnir deg selv hardere na, lar fingrene rotere rundt, dypt der inne i fitta di. Forsiktig begynner du og kysse meg pa oyelokkene, nesen, munnen, haken, halsen, du stopper opp pa brystet, flytter kroppen din litt lenger ned, stryker den mot den harde pikken, kjenner rykningene i den.
Star helt urorlig og ser pa deg, jeg blir oppmerksom pa at noe hever og senker seg under teppet, teppet glir litt mer til siden, na ser jeg tydelig at du koser med deg selv.


Åhh... for en folelse det er like for jeg har fatt deg til a miste kontrollen...Isbiten jeg har mellom fingrene begynner sakte a smelte... Det er svalt i rommet, og du har bind for oynene.

Isbiten smelter a renner sakte mellom kjonnsleppene mine, og du folger etter med tungespissen. For a pirre meg enda mer, reiser du deg a gar fra meg... mens jeg ligger pa senga a skjelver av lengsel og opphisselse...

Du legger deg pa ryggen... og jeg setter meg ned mellom beina dine... kuken star skjelvende, stor og hard... venter pa meg... Jeg boyer meg forsiktig frem... lar tungespissen gli sakte fra roten a opp mot hodet...
Du reiser deg a gar vekk fra meg... jeg klarer nesten ikke a vente lenger sa jeg tar fingrene mine a forer dem i roterende bevegelser over klitorisen min... jeg kjenner at det narmer seg... du tar tak i kuken din, mens du ser meg rett i oynene... du star pa golvet foran meg a drar sakte... frem... tilbake... jeg stirrer pa hodet, mens jeg fortsetter bevegelsene med klitorisen min... det er like for...men du stopper meg...
Lar isbiten vandre sakte lenger ned... du skiller bena lett... lar den gli pa innsiden av larene... vannet fra isbiten renner... boyer meg ned for a slikke opp... tungen vandrer lenger opp... skiller kjonslippene forsiktig med tungespissen...

Martinien


I stedet spurte bare Leila om han ville ha noe a drikke .
"Ingen arsak, det var da bare hyggelig, spesielt nar det betydde at jeg fikk kjore en sa vakker dame som deg hjem," Chris blunket og tenkte at na burde hun bli imponert.
"Vil det inkludere en tur i boblebadet som eller?" "Hmmm, jeg kan da ikke si nei til et slikt tilbud kan jeg vel?" Hun kjente den fantastiske folelsen av at en orgasme narmet seg og hun gned pa klitten sin til hun kjente sammentrekningene i underlivet komme og skylle henne vekk ifra all forstand. tenkte Leila, mens hun slepte ham med seg bort til bardisken hvor Chris stod og holdt pa a knekke sammen av innetrykt latter. horte hun en stemme sporre fra bar krakken ved siden av henne. "Hva?" Charles var ogsa attraktiv, men ikke pa samme maten som denne fremmede. Leila hadde aldri provd jentesex men tanken pa det virket opphissende og hun merket at nar hun tenkte pa Elise kunne hun kjenne en murrende folelse i underlivet.

"Gud, hvor flaut skulle ikke dette vare da? Jommen var ikke han en gentleman ogsa. Hun snudde seg sakte og stirret Chris rett inn i oynene. Han snudde henne mot seg selv og tvang henne i kne.

En teltfantasi

Jeg lar tunga mi gli lekent over leppene hans. Uten at vi vet det ligger de og ser pa oss.. Han legger seg oppa meg. Veldig rar folelse, jeg kjenner spenningen bruse inne i meg. Han begynne a bevege seg litt, forsiktig forst, men etterhvert som det blir bedre og bedre blir vi modigere og modigere. Har aller mest lyst a stonne hoyt. Sa utrolig deilig luft og fint var. Alle 4 ligger trygt og godt inne i soveposene sine, i samme teltet. Ca 2-3 meter unna bare. Er liksom sa sprudlende av det fine varet og turen og sann. Vi ligger helt tett, og kliner lidenskapelig.

(PRO)
No Soup for you

Don't be the product, buy the product!

close
YES, I want to SOUP ●UP for ...