Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
carolnqye

Jack Sa Pa Meg Og Sa Med Rolig Stemme At Dette Nok Var Den Beste Avtalen De Kunne Tilby.

Min strenge herskerinne, del 5

Jeg holder et godt tak rundt nakken hans og boyer hodet hans bakover i toalettstilling.Denne gangen sier hun:
"Takk, lille slaven min" og jeg hever rumpen ekstra hoyt i stolthet over hennes vennlighet mot meg. Han setter seg pa knarne men skrever ikke og rumpa blir holdt nede sa langt som mulig.
"Han er heterofil", sier Domina.Han sier ingen ting og jeg vet at straffene kommer til a paga hele helgen til han er knekket bade psykisk og fysisk.
Toalettslaven beveger seg ikke og Herskerinnen klasker til ham hardt i ansiktet.

Passende straff for en ulydig tos?

Skrittene mot dora og ringeklokken er lang. Han roer tempoet litt, stanser nar Han er helt inni meg, og boyer seg frem for a suge brystvortene som strutter mot Han. Han gir meg sa en tube Han vil jeg skal smore gulroten med, samt rumpehullet. Trenger sa dypere inn i meg. Jeg kjenner Han er i ferd med a hardnes ordentlig.

Jeg stonner svakt og vrir litt pa rumpe og hofte for at Han skal se hvordan det er fatt med meg. Ganske riktig. Har rukket a gru-glede meg til mote pa hele kjoreturen. Nedover til magen, og utover hvert av de spredte beina. Han kommer opp i sengen til meg. Den er na halvstiv, og onsker oppmerksomhet fra meg.

Spennende fest


Damen stod pa alle fire og jeg sa mitt snitt til a ta henne bakfra samtidig som jeg presset et finger inn i rumpen hennes. Han forte damen min inn pa rommet sitt og kastet hente pa sengen for han la seg over henne og presset den store kuken inn i henne.Jeg onanerte og sprutet over rumpen hennes. Jeg kjente at trusen var trukket til siden og at hun var kjempe vat.Jeg klarte ihvertfall ikke sovne. Hun stonnet hoyt.Hun unnskyldte seg med at det bare var en spok. Hun red ham hardt og bestemt.
Vi bare lo av forslagene og sa vi var med pa det meste beruset som vi var.Plutselig ble det stille.Det var Jack. Forst frem og tilbake, deretter i litt roterende bevegelser i et forsok pa a fa rompehullet til a utvide seg noe. Jack sa pa meg og sa med rolig stemme at dette nok var den beste avtalen de kunne tilby. Samtidig lot han hendene utforske kroppen min, og ganske raskt la bh'n min pa gulvet bak meg. Jeg hadde ikke med meg noe treningstoy, men siden jeg var helt alene, og sentret la under flere etasjer under gateplan uten mulighet for innsyn bestemte jeg meg for at jeg kunne trene i undertoyet mitt, og siden ga uten undertoy hjem.Hun var 25 ar og var den av oss som til vanlig hadde ansvar for a lase og for a sette pa alarmen.Det var utrolig deilig og vi regelrett datt ned pa gulvet begge to. Jeg provde a ta Jack sin pikk inn i munnen, men han ville vente i frykt for at jeg skulle bite tennene sammen nar Jan presset inn pikken sin. Han skilte beina mine fra hverandre mot og presset pikke sin opp mellom rompeballene mine.

Utsikt fra Floien

Jeg fulgte etter og sammen gikk
vi raskt opp trappene. Hendene dine fant puppene mine og masserte dem. Plutselig kjente jeg
armen din som la seg rundt livet mitt. Sa snudde jeg
hodet mot deg igjen om motte deg i et sugende kyss. Ville leke litt forst.

(PRO)
No Soup for you

Don't be the product, buy the product!

close
YES, I want to SOUP ●UP for ...